1 år på efterskole fodboldlinje hos os giver oplevelser for livet

Overvejer du at tage et år på en en af de særlige idrætsefterskoler, hvor fodbold er en kæmpe del af hverdagen? Tager du på efterskole fodboldlinje hos os, er du garanteret en masse spilletid året rundt. Det er altså muligt for dig at optimere dit boldtalent, mens du er på vores efterskole fodboldlinje og endda spille på eliteplan. Den nye efterskole fodboldlinje hos os er således et oplagt valg for dig, som sukker efter efterskole, fodbold spil foruden fællesskab.

Ønsker du i stedet kombinere 9. eller 10. klasse på idræts efterskole med at spille håndbold, er den nye efterskole håndboldlinje hos os det ideelle valg for netop dig. Vælger du håndbold som linjefag vil du få en fantastisk chance for at få del i de utallige begivenheder, som hører med til 9. eller 10. klasse på idrætsefterskole Jylland helt uden at dit håndbold spil vil blive sat på standby. Som et plus ved vores efterskole håndboldlinje er det nemlig tillige muligt for dig at spille på eliteniveau i en af byens professionelle håndboldklubber såvel som på vores sports college.

En fed idrætsefterskole med de bedste venner er det allerbedste mod ungdomssløvsind. Vores idrætsefterskole i Jylland vil garanteret tilbyde et spændende 10-klasses år, hvor du samtidig kan lære et væld af forskellige gymnastik efterskole undervisninger. Ligeledes giver vores efterskole dig et potentiale for at være elev på spændende rejser plus lejrskoler til lave efterskole priser. På denne måde vil du afpudse dine kundskaber ift. den respektive sportsgren, så længe du prøver et ophold på efterskole Silkeborg.

Besøg vores website og få mere viden om vores efterskole fodboldlinje og ikke mindst, hvordan vi er en boglig efterskole, der kan tilbyde dig en mulighed for efterskole musik eller efterskole kajak efter dagens timer er forbi uden, at det behøver at koste dig noget som helst. Dette tilbud gælder tillige, hvis du leder efter en idrætsefterskole med efterskole ridning såvel som , hvor efterskole rejser har et klart fokus.