Billig lønservice, som jeg personligt tydeligt føler for at rose

Der er faktisk mange faktorer at skulle have overblik over, når man akkurat er sprunget ud som forretningsmæssig herre i eget hus. Idet man er ejerinde af ens eget forretningsforetagende, er det virkelig centralt at få en kompetent lønservice. Til alt held har jeg fundet en rigtig god samarbejdspartner. Dette er en virksomhed med lønservice, og derudover tager ansvar for forvaltning af lønsedler, tid, planer, produktion/job samt vores medarbejdere. Altid oplever jeg at det er professionelle og humørfyldte folk, der passer mit firmas lønservice såvel som de resterende funktioner.

Indtil videre har jeg i hvert fald været glad for mit valg, og det på trods af, at jeg kun har kendt dette firma i et lidt begrænset tidsinterval. Men jeg kan bare fornemme, at netop her arbejder jeg med en lønservice i super gedigen kvalitet. Min partner og jeg kan undgå at bekymre os om de trælse, organisatoriske byrder føres ud i livet. Oplever vi et eller andet, vi ikke er sikre på, da tilbyder de i tillæg til lønservice også brillant kompetent sparring.

Ud over at håndtere mit firmas lønservice, klarer de også det hele, der drejer sig om vores registrering af tid. Det vil nærmere bestemt sige, at de registrerer samtlige faktorer omkring sygefravær, fleks, overtid, lønninger plus opfølgning. Lige nu har vi fortrinsvist behov og brug for alene den almindelig lønservice, da jeg alene råder over en halv snes fastansatte. Men til den tid vi er blevet stort, er det kanon smart, at hver medarbejder helt selv er i stand til at tjekke i databasen og får overblik over fravær foruden tjekke lønninger, feriedagene og lignende. Dermed føler jeg mig over tilfreds med vores kontakt inden for lønservice, p.g.a. at jeg personligt har øje for gigantiske fremtidsudsigter både nu og fremover.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>