Boardmaker… fordi visualitet kommunikerer mere end sprog

Når man er handicappet, er IT-løsninger umuligt at leve uden. Og heldigvis findes der mange programmer, som kan hjælpe foruden skabe forbedringer. Boardmaker står for kommunikaiton i billeder, som er ideelt til netop det. Boardmaker er helt præcist et gennemtænkt computerprogram, der inkluderer en masse symboler. Du finder flere versioner og varierende produkter. Med én model kan du strukturere fotos og få dem til at være helt som, man gerne vil. Du kan også forme alle de billeder, som du har behov for. Idet folk har afasi, kommer det til at være et meget fundamentalt med en erstatning. Ydermere kommunikerer billeder nogen gange bedre end sprog.

Føler du, at du er uvidende om, hvordan du anvender boardmaker programmet? Til stor glæde tilbyder mange kommunikationssteder et undervisningsforløb inden for fremstilling af emner til billedinformaiton på computeren med boardmaker. På dette kursus lærer du systemet at kende og tilegner dig de grundlæggende egenskaber inden for de tekniske aspekter foruden bliver undervist i, på hvilken måde du bruger illustrationer i kommunikation.

Anskaffer du dig systemet, medfølger der mange ting. Det afhænger af varianten eller hvad for et produkt inden for boardmaker, man anskaffer sig. Derved kommer du til at skabe et udvalg af materiale til kommunikation. Du kan købe maskiner, som kan tale og forskelligt andet og andet. Til nogle modeller medfølger der f.eks. meget mere end tohundrede tavleskabeloner. Så får du mulighed for at lave avancerede formidlingstavler. Heldigvis kan du anskaffe boardmaker og diverse tilbehør i en lang række forretninger, så du skal ikke vente lang tid.