Book stand up gennem mit bookingbureau

Vil I hjælpe mig med at lade ordene spredes. Hvilket er: book underholdning! For kort tid siden er jeg startet hvor jeg er manager i et booking bureau, hvorfor jeg formidler booking af en bred vifte af livemusik og standup. Mere præcist et udvalg af livemusik og stand up. Som det både fede og hårde er det et presset arbejdsområde at gøre sig gældende i, så derfor efterspørger jeg alle folks hjælp. Ellers kan jeg nok ikke tjene løn tilstrækkeligt i forhold til at få det til at løbe rundt. Det gælder om at få sit navn slået fast på feltet inden for erhvervet med book stand up. En drøm for mig vil være, at hver gang en person overvejer eller laver en søgning på nettet på bl.a. book livemusik, så er jeg i toppen af første side.

Til at begynde med fik jeg forbindelse til en lang række kunstnere. Jeg spurgte mig ad, om jeg kunne tage hånd om bookingen af dem og anden livemusik. Der fandtes uundgåeligt personer, hvilke der afslog mit tilbud, og derfor har jeg oplevet en stor del opgaver og nedture forbundet hermed. Imidlertid frittede jeg den enkelte kunstner, hvorvidt de ville ønske, at det er deres band- eller kunstnernavn, der poppede op, hvis folk sagde book måske livemusik. Dette var som regel altid et tungtvejende argument. Derved indkasserede jeg mange kendte folk i min stald. Til stadighed savner jeg, at I alle fortæller budskabet om min iværksætterånd og bookingen af stand up til netværket. Det er vigtigt for mig, at undgå at føle mig utilstrækkelig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>