Brug EUR-paller i scenarier, hvor du vil gøre brug af excellente og stærke paller

I tilfælde af, at samtalen falder på flytning af tungt gods, er der jævnligt en diskussion ang. den mest optimale løsning. En del benytter eksempelvis altid søfartøjer, og andre bedst kan lide luftfragt. Gældende for dem alle er imidlertid, at det uagtet fragtmetoden er centralt med robuste paller i fremragende kvalitet, som godset kan stå på undervejs. Ved lige netop dette trin stilles dette dilemma: Hvad er at foretrække – EUR-paller eller en europalle…?

Det kan sommetider være temmelig vanskeligt at fastlægge, da EUR-paller i realiteten ligner europallen. For eksempel er begge paller ISPM-15 blåstemplede, som betyder, at træpallerne er varmebehandlede og godkendte efter de gangbare påbud. Dette nedjusterer faren for, at du ved et uheld kan komme til at medbragt skadedyr camoufleret af dit gods.

Almindeligvis kan du forvente, at en europalle kan bære 1,5 ton. Er dine lastvarer tungere, skal du imidlertid ej udelukke træpallerne. Du kan nemlig vælge at stable flere træpaller ovenpå hinanden og derved optrappe deres vægttolerance. Fire stablede paller resulterer eksempelvis i en vægtmaksimum på omkring 6 T. Det skal imidlertid ej være denne kvalitet, der forårsager, at du benytter dig af europallen i stedet for EUR-pallerne, eftersom EUR-paller tilbyder en lignende tolerance og ydermere, lig europallerne, er naturvenlige. EUR-pallerne er jo enormt værdifulde som genbrugspaller, hvilket vil sige, at du faktisk lejer dine paller og ubesværligt er i stand til at tilbagelevere dem, når du har brugt dem.

Derfor er der kun et at erklære, som er, at du lige meget hvilke paller, du køber, kan være et hundrede procent sikker på at få holdbare paller.