De rette transport hjul reducerer faren for uheld

Medarbejdernes sikkerhed samt arbejdsmiljø er nødvendige parametre på byggepladser. Af den årsag er det nødvendigt, at du inden købet tænker dine behov nøje igennem, i det tilfælde at du du som hovedentreprenør eksempelvis står overfor at skulle købe nye kunststof hjul, taljer med radiostyring eller faldsikringsudstyr. Grundig tilrettelæggelse af arbejdsopgaverne såvel som instruktion til alle håndværkerne på både større og mindre byggepladser er den bedste måde at reducere risikoen for arbejdsulykker på. Endvidere skal alle taljer altid benyttes korrekt, mens de også skal vedligeholdes og efterses løbende.

Når du finde det rette personlige faldsikringsudstyr, vil der være talrige faktorer, som du til enhver tid bør tage i betragtning. På byggepladser er diverse faldulykker nemlig reelt blandt de de mest fatale uheld. I forbindelse med anskaffelse af faldsikringsudstyr og lignende til din byggeplads skal du som følge heraf sørge for, at det nyerhvervede faldsikringsudstyr ikke mindst er godkendt til forholdene på din byggeplads med udgangspunkt i danske standarder og love. Desuden skal alle typer af faldsikringsudstyr underkastes et serviceeftersyn hvert år samt skiftes ud med nyt udstyr efter 4-6 år, pga. at den sædvanlige holdbarhed for faldsikringsudstyr er dette interval i praksis.

Der findes tillige talrige elementer, der spiller ind ift. hvad for nogle apparat hjul, som kan opfylde dit byggefirmas særlige behov bedst muligt. Først og fremmest skal du tænke over, om de nyindkøbte rustfrie hjul blot vil skulle anvendes med længere mellemrum, eller om de skal være holdbare nok til at kunne modstå slitage fra en fortløbende køren frem og tilbage. Selve dit valg af transport hjul til din byggevirksomhed og hjulenes belastningsstyrke vil nemlig have stor betydning for apparaturets holdbarhed foruden apparaturets sikkerhed og anvendelighed for dine medarbejdere.

Skal du som hovedentreprenør i stedet vælge nye taljer til din byggeplads, eksisterer der adskillige valgmuligheder. Afhængigt af de ansattes behov i dit byggefirma, kan du f.eks. anskaffe hånddrevne eller radiostyrede taljer med stor eller lille bæreevne. Af den grund bør du til enhver tid sikre dig, at du modtager en professionel vejledning, førend du investerer i manuelle eller elektriske taljer. Uanset, om du som hovedentreprenør skal anskaffe personligt faldsikringsudstyr, elektriske taljer eller nogle nye rustfrie hjul til dit entreprenørfirma gælder kravet om en reel rådgivning naturligvis til hver en tid.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>