Demyelinisering og dissemineret eller multipel sclerose kan bremses ved hjælp af Rebif

Er tilværelsen ramlet sammen, og har du fået diagnosen sclerose » www.sclerosebehandling.nu/information/sclerose.php,? I det tilfælde har du givetvis mange store og små spørgsmål, som du mangler et svar på. Dit immunsystem kan nemlig ikke kende forskel på fremmedlegemer og kroppens egne celler, såfremt du lider af en autoimmun sygdom som dissemineret eller multipel sclerose (www.sclerosebehandling.nu/information/multipel-sclerose.php). Som følge heraf opstår der en demyelinisering, hvor det beskyttende lag omkring nervecellerne nedbrydes, idet immunsystemet kaster sig over kroppens raske celler.

Som patient med dissemineret eller multipel sclerose er det en af de mest vigtige faktorer, at du hurtigst muligt efter, at du har fået diagnosen, modtager en effektiv behandling, som der er tilpasset nøjagtigt den type sclerose, du har, og ikke mindst det egentlige omfang, som den autoimmune sygdom er nået. En hurtig behandling vil nemlig sikre de bedste forudsætninger for, at du som sclerose patient vil kunne forlænge dit liv og endvidere have en hverdag med en forbedret livskvalitet til trods for den alvorlige sygdom. Den mest populære behandlingsmulighed er i den forbindelse en interferon behandling.

Den væsentligste fordel ved at få en interferon behandling som fx Rebif så hurtigt som muligt efter at du har fået stillet en sclerose diagnose er, at midlet har en sygdomsdæmpende effekt. Den rette sclerose behandling (www.sclerosebehandling.nu/information/sclerose-behandling.php) giver dig dermed chancen for at forlænge tiden, der er mellem hvert attak plus reducere antallet attacks. Du sikrer derfor din krop chancen for at mindske effekten af den skadelige demyelinisering samtidig med, at du får den påkrævede ro til at komme dig.

Først og fremmest kan du bruge din praktiserende læge til at spørge løs, hvis du har spørgsmål til, på hvilken måde Rebif gør det muligt at bremse udviklingen af sclerose eller en anden autoimmun sygdom. Det er desuden som regel muligt at finde utallige gode facts om hvorledes du sikrer en højest mulig livskvalitet trods en uhelbredelig autoimmun sygdom, samt hvorfor Rebif er så effektfuldt mod demyelinisering, hvis du kigger på nettet.