Den idylliske Gudenåens Camping – er der mennesker, der har holdt ferie der lige for nylig?

Jeg tænker, at andre personer typisk kan bidrage i relation til at opspore information omkring Gudenåens Camping. Det er nemlig aktuelt for min famlie og jeg i år efter mange års pause. Jeg erindrer ret klart Gudenåens Camping i min barndom, men altså – det er rigtig mange menneskeår siden, jeg tilbragte en sommer der. I min barndom var mig og mine forældre og storesøster på Gudenåens Camping hver sommer. I teenageårene var jeg ydermere af sted på Gudenåens Camping med min 8.-klasse. Det specielle ved samtlige af camping-turene er de mange minder om en sommer smækfyldt med fællesskab såvel som strabadser i den ekstremt smukke østjyske natur. Det gælder både fra de mange timer på vores hyggelige Gudenåens Camping og de hyggelige sene timer i telte langs bredden klods op ad Gudenåen. Jeg kan tilmed til stadighed fremkalde erindringen om den særlige oplevelse, den sommer, hvor jeg for første gang fik lov til at nyde en ferie på den skønne Gudenåens Camping.

Men faktisk må jeg skrive, at det unægtelig er forholdsvis lang tid siden, at jeg sidste gang var på camping Gudenåens bredder på Gudenåens Camping. Siden dengang er jeg blevet færdiguddannet, har fået velbetalt job og endda også en fantastisk mand. For 3 år siden fik vi desuden vores dejlige datter, som nu faktisk er så stor, at jeg var startet med at overveje, om tiden var inde til tage barn og kæreste med ud at ro i kano langs Gudenåen. Sidste lørdag traf vi den endelige beslutning over et godt glas hvidvin eller to med min mand efter putningen. Det fører mig frem til, at vi aktuelt er på udkig efter det bedste sted med camping ved Gudenåen. Jeg tænker også, at et camping- og kanoudlejningssted tæt ved Fladbro/Randers eller deromkring ville være en oplagt mulighed. Det, som jeg vil høre, er derfor, om der eventuelt er en anden camping-entusiast her på bloggen, der kender Gudendåens Camping som det ser ud i dag eller et suverænt sted med kajak- og kanoudlejning Gudenåen eller kanoudlejning ved Gudenåen og Silkeborgsøerne? Det skal også helst være et sted, som kan give et fordelagtigt tilbud på kanoture i Østjylland specielt til de behov, som er gældende for en børnefamilie. Er du stødt på et fantastisk link til et sted med Gudenåens Camping omkring Randers såvel som Gudenåen, så skriv her på bloggen, så jeg kan få spritnye ferieminder fra Gudenåens Camping som jeg kan dele med min egen lille familie. Dermed vil jeg være usigeligt himmelhenrykt, PFT.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>