Den rigtige lønadministration er det væsentligt at få

Som chef, så er det rimelig væsentligt at have den rigtige lønadministration (www.dkls.dk/LØNADMINISTRATION.57.aspx). For nylig har jeg debuteret med egen virksomhed, der har flere fastansatte, og der er faktisk en hel del at huske som nybegyndt chef – fx administration af løn. Men jeg har en kontrakt med en udmærket samarbejdspartner. Forretningspartneren står for lønadministration plus administration mht. medarbejdernes tid foruden feriedage og -penge. Det er altid gode & humørfyldte ansatte, der tager hånd om vores administration af løn plus de resterende arbejdsopgaver. Op til nu er jeg helt sikkert tilfreds, og det uanset, at mit firma blot har kendt det her lønfirma i relativt kort tid. Dog kan jeg blot føle, at lige her har jeg at gøre med lønadministration som har excellent kvalitet. Jeg eller de ansatte behøver slet ikke være bekymrede for hvorvidt de trælse, administrationsmæssige byrder udføres. Støder vi ind i et eller andet, vi synes, der ser svært ud, så tilbyder de ud over lønservice ydermere brugbar vejledning. Udover at fikse min og partnerens lønadministration, ordner lønfirmaet desuden alle ting, som omhandler vores registrering af tid. Det vil sige, at de indregistrerer samtlige faktorer omkring sygefravær, flex, overarbejde, lønninger og rapportering. Lige nu har vi først og fremmest brug for helt almindelig administration af løn, pga. jeg kun har ansat 13 medarbejdere. Men altså på den tid vi har vokset sig stort, vil det være godt, at hver eneste fastansatte på egen hånd er i stand til at logge sig ind i netværket og derfra taste sygedage samt tjekke lønninger, feriedagene mm. På grund af det føler jeg mig over glad for vores samarbejdspartner i relation til lønservice, eftersom jeg øjner gigantiske potentialer såvel nu og på længere sigt.