Der er umiddelbart gradsforskel på stokerfyr og hvad, de kan

For en måned siden skridtede min kommende kone og jeg lige pludselig ud i det sammen hende og jeg, og erhvervede os et stort hus os to sammen, hvorfor det er aktuelt at lokalisere den rette varmekilde. Jeg er helt sikkert forvisset om, at vi ikke er nede med fjernvarme som forsyning, idet denne løsning er mega gældsskabende! Fyr på olie forurener for meget, samt at en brændeovn snavser, så jeg synes, at et stokerfyr udgør den oplagte mulighed. Udvalgte stokerfyr kan udover træflis desuden drage nytte af korn, mens flere fyr evner at nedbryde samtligt.

Pt har jeg kig på et et godt stokerfyr fra et firma, hvilken der påstår, at de på egen hånd fremstiller stokerfyrene i 100 % kvalitet. De tilpasser, fremstiller + modner faktisk løbende stokerfyrene. Det er tiltalende – det med idéen med at eje en stokerfyr-model, der er danskproduceret. På samme tid kan denne slags fyr brænde selv meget krævende fyringsmateriale, og fyret har ikke behov for omfattende vedligehold. Det danske firma påstår, at jeg som ejer af netop dette kvalitets stokerfyr er i stand til at brænde træflis, samt kort og granulater med mere. Virksomehden laver endvidere dertil en noget mindre omkostningsfuld type, hvilken der alene er lavet til at kapere korn foruden træpiller.

Konklusionen er, at sagens kerne er, hvad for et af de 2 slags fyr mit eget valg skal pege på. Hvad kan glæde mig ved tilmed at have den mulighed at brænde granulat lignende materialer? Såfremt nogen er i besiddelse af gavnlig erfaring, må I virkelig gerne fortælle det til mig. Og gerne inden, at vinteren kommer, så vi slipper for at have det koldt i villaen, på baggrund af at kæresten og jeg ikke har afsluttet valget i forhold til det mest ideelle stokerfyr.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>