Det er et enormt fortrin at eje en trailer

Dengang jeg var teenager ønskede jeg mig en lækker sportsbil, som jeg kunne bruge til at fræse af sted i på Strandvejen. Efter at være blevet forælder, er jeg dog godt tilfreds med, at jeg valgte at investere i en solid familiedyt med fem døre, for at være nødsaget til at transportere rollingerne omkring i en Ferrari ville godt nok være rimelig møjsommeligt…! Indimellem har vi imidlertid alligevel oplevet problemstillinger ifm. pladsmangel – f.eks. hvis vi har været på storshopping i Biva og købt en masse havemøbler, som skulle transporteres med hjem. Netop dét problem er dog heldigvis ordnet nu, eftersom min kone & jeg har besluttet os for at indhandle en trailer.

En trailer er fantastisk brugbar & kan faktisk benyttes til enormt mange ærinder. Jeg har opdaget, at det ej alene er ifm. møbeltransport, at traileren finder anvendelse. Hvis den største af rollingerne skal fragtes fra skolen sammen med cyklen, er det selvsagt meget simplere at sætte den op i traileren i stedet for at blive tvunget til at binde den fast bag på øsen. I de tilfælde hvor vi har haft brug for at smutte forbi lossepladsen, har det også føltes utroligt let at lægge affaldet i traileren. Førhen var vi nemlig nødsaget til at køre flere ture for at kunne få alting med.

Blandt andet af disse grunde er jeg meget begejstret for at eje en trailer. I bund & grund er den et af de allerbedste køb, vi har gjort meget længe, og jeg kan ganske enkelt ej fatte, hvorledes det i første omgang er lykkedes os at undvære en trailer!