Det er i en idyllisk by i Jylland, at der i øjeblikket bygges nogle nye træhuse

Min kæreste og jeg har tænkt os at købe et nyt hus snart. Siden jeg var lille, har jeg gerne villet have et hus i træ – lidt ligesom et sommerhus, så jeg er meget glad for, at de fremtidige typehuse, ja endda træhuse, vil se ud som et sommerhus. Det sted, hvor vi skal bo, kommer nok også til at se ud som et sommerhus område, da de fremtidige typehuse skal ligne hinanden på vejen. Eksempelvis vil husene få ens døre samt vinduer. Det er i Sønderjylland i en hyggelig by, at der i øjeblikket bliver opført nogle nye boliger – og der kommer det, som man kalder typehuse. Grundet at min fyr og mig godt kunne tænke os at flytte fra vores lejlighed i centrum af byen, til et hus væk fra støjen, har vi tænkt os at købe et af husene. Flotte træhuse i mahogni, endda med have og terrasse, ser det ud til at blive. Jeg længes efter at skulle leve i et af de omtalte træhuse, hvor der ej er larm, og hvor vi har lidt mere plads. Det vil derudover blive godt at få vores egen have, der virkelig er nyttig at have, når det er varmt. Jeg elsker at være udendørs, derfor har jeg længe gået og ærgret mig over at leve i vores lejlighed, når solen skinner. Min kæreste er allerede startet på at knevre om, at han ej vil slå vores fremtidige græsplæne, men jeg tror egentlig, at han ligesom mig længes efter at kunne være udenfor i en have. Jeg skal nok sørge for blomsterne og sådan noget. Det orker min fyr slet ikke. Såfremt han kunne tage beslutningen, så skulle vi formodentlig overhovedet ikke besidde blomster.