Det er nødvendigt med algerens her i landet

Jævnlig algerens er centralt af mere end 2 årsager, specielt i DK. Tagbelægninger i Danmark er uden regelmæssig algerens virkeligt sarte i forhold til vores plaskvåde og omskiftelige vejr, der er gældende hos os. Tagbelægningerne er især eksponerede over for grønne alger, der udmarver tagbelægningen. Det våde vejr samt de mange temperaturskift her i de nordiske lande er den primære årsag til, at nordiske tage ofte er udsat for algeangreb. Således er det virkelig centralt at pleje hustaget gennem blandt andre ting algerens, og således forlænge tagbelægningens levealder.

En grundig algerens med jævne mellemrum i kombination med ny tagmaling når behovet opstår vil uundgåeligt holde taget pænt såvel som modstandsdygtigt mange år ud i fremtiden. På den måde bliver det muligt for dig at slippe uden om en omkostningskrævende udskiftning af dit tag før tid. Supplerer du en jævnlig algebehandling med en tagmaling, før det er for sent, kan du altså sikre den bedst mulige fremtidssikring af dit tag. Vælger du en god tagmaler, er du ydermere sikret en garanti på den nye tagmaling på 10 eller 15 år hvis du investerer i en jævnlig algebehandling.

På hvilken måde fungerer algerens? Såfremt du foretager en udførlig algebehandling, sprinkler man sæbeskum udover hele hustaget, som trækker ind i alle de destruktive alger og algerne afgør ved dør. Nu vil alge efter alge falde ned næste gang der kommer nedbør. Det er den særlige sæbe, der skåret ind til benet er algerens. Man vil næsten altid lægge mærke til, at de sider på huset, som er vendt i retning mod vest, først vil være algerensede.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>