Efterskole; fodbold, basketball og boksning og en masse andre former for idræt

Kunne du tænke dig at starte på en efterskole: Midtjylland? Det var jeg på forrige år; det har været det sjoveste år i mit liv! En efterskole, Midtjylland har alt, hvad man kunne tænke sig. Efterskolen, som jeg gik på, var det, man kalder en idræts-/sportsefterskole, altså en efterskole med fitness plus en efterskole med et bredt udvalg af sportsgrene. F.eks. var det en efterskole med boksning + fodbold og så videre. Det var også en efterskole: dans og musik samt en efterskole: design. Det allerfedeste ved skolen var efter min mening, at det var en efterskole: adventure.

Min efterskole i Midtjylland havde mange fortrin, og dem vil jeg godt tale mere omkring. Selvfølgelig havde den de nødvendige, faglige fag, men den havde desuden en masse fag, som man selv kunne tilvælge. Eftersom det var en idræts-/sportsefterskole, fik man motion alle hverdage. Jeg kunne egentlig ikke gøre tilstrækkeligt med motion til sidst, så derfor var det jo temmelig nyttigt, at det ligeledes var en efterskole med fitness. En sportsefterskole/idrætsefterskole og efterskole med fitness er god for dig, såfremt du kunne tænke dig at have mere energi og har brug for at blive mere frisk og sund samt glad.

Næsten alle sportsgrene er jeg glad for, og grundet at skolen var en efterskole med fodbold, efterskole: basketball samt en efterskole; boksning osv., måtte jeg gøre alt det sport, som jeg havde lyst til. Det var samtidig en efterskole med dans, og egentlig endte jeg med at blive ret glad over dans. En efterskole – fodbold, basketball og boksning + en efterskole: dans vil være korrekt for dig, såfremt du godt vil prøve nogle forskellige genrer inden for sport, og såfremt du er virkelig begejstret for sport samt at have det morsomt med dine venner.

Da min skole derudover var en efterskole – musik, blev jeg oplært i at musicere med flere forskellige instrumenter som fx en guitar, og det var ganske medrivende. Jeg blev desuden oplært i at designe tøj samt sy det, fordi det nemlig var en efterskole – design. En efterskole med design samt musik vil være belejlig for dig, hvis du er begejstret for at bruge din tid på forskellige slags aktiviteter, evt. en aktivitet som du ej har prøvet forinden, og såfremt du har lyst til at hygge dig med dine venner/veninder.

Nu til det, jeg allerbedst kunne lide ved min efterskole. Efterskolen var en efterskole – adventure. Vi lavede mange aktiviteter udendørs, og det en gang imellem var en udfordring, men fedt! F.eks. lærte jeg at klatre, sejle i floden og bo ude i skoven. En efterskole – adventure er rigtig for dig, såfremt du er skør med at give dig selv en udfordring. Adventure-oplevelserne forbedrede sammenholdet på skolen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>