Egentlig skal jeg lige til at købe flere ID-kort i plastic

De rigtige ID-kort er eventuelt ligeledes noget, I efterlyser eller måske kender noget til? Fordi jeg har fået hvervet som identitetsansvarlig på jobbet, er det nu mit ansvar at finde ID-kort. Jeg har derfor læst temmelig meget om dette forretningsområde, men jeg er virkelig stadig optaget af, om måske nogen her har tjek på måske endnu mere om ID-kort? Her tænker jeg særligt på ID plastikkort.

Lige der hvor jeg har planer om at købe alle kortene fra pt, producerer de ud over ID-kort i plastic også navneskilte & elevkort foruden loyalitetskort. I dette firma producerer de plastikkortene i en rigtig solid udformning. De laver ID-kortene på plastic-kort nærmere bestemt i PVC med et såkaldt thermotryk, hvor det hele så at sige brændes ned på hvert enkelt kort. Trykteknikken bevirker, at printet er vand-fast, smudsafvisende foruden faktisk ikke vil kunne gå af. Firmaet har mulighed for at trykke i såvel enkelte farver foruden i fire-farvet tryk, hvilke også ydermere hedder CMYK-farver.

Dette lyder jo alt i alt meget håbefuldt. Dog eksisterer der potentielt et sted, som er en stor del bedre i forhold til at fremstille kvalitets ID-kort end dem, jeg har fundet? Smid virkelig et par linjer i kommentarfeltet, idet I har kendskab til nogle dygtige folk. For resten er dette område virkelig fedt for mig, at have fået titlen som den overordnede sikkerhedschefhovedansvarlige for. Faktisk bare det punkt at researche til et hidtil ukendt fag ligesom ID-kort, for det er et meget vitalt felt. Jeg er ansat i en af landets helt store koncerner, og her laver vi kemiske varer. Og hermed er det vitalt, at hele molevitten af døre og porte er låst af, samt at hver og én er klar over, hvem hinanden hedder via de enkelte ID-kort. På denne måde vil der på intet tidspunkt kunne komme en eller anden ind fra nogen af vores konkurrenter. Men for at opsummere – så smid mig nogle linjer her på bloggen, dersom I føler jer klogere på ID-kort end jeg.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>