En efterskole med dans og musik

For nogle år siden var jeg på efterskole i Nordjylland, og det var en idrætsefterskole. En idrætsefterskole har selvfølgelig alle de forpligtede, boglige fag, men den havde tilmed en masse fag, som du selv kunne vælge. Grundet det er en sportsefterskole, motionerede man alle hverdage. Jeg kunne faktisk ikke gøre nok motion til sidst, og dermed var det jo temmelig dejligt, at det derudover var en efterskole med træningscenter. En sports- og idrætsefterskole er rigtig til dig, hvis du mangler mere energi og godt kunne tænke dig at blive mere frisk, sund og rask samt glad. Alle idrætsgrene er jeg vild med, og siden min skole havde utallige idrætsgrene som f.eks. håndbold + karate med flere, måtte jeg lave så meget sport, som jeg gad. Desuden var det en efterskole, der havde dans, og det endte egentlig med, at jeg blev rigtig glad for at danse. En sportsefterskole er velvalgt for dig, såfremt du gerne vil lave forskellige genrer inden for idræt, og hvis du meget godt kan lide sport samt at have det sjovt med dine venner.

Ovre på min efterskole blev jeg oplært i at spille på en masse instrumenter som for eksempel guitar, fordi det desuden var en efterskole, der havde musik, og det var temmelig spændende. Derudover lærte jeg at designe samt sy tøj, fordi det nemlig også var en designefterskole. Efterskoler som disse er meningsfulde for dig, hvis du elsker at beskæftige dig med forskellige aktiviteter, evt. noget du ikke har gjort førhen, og hvis du vil hygge dig sammen med vennerne. Jeg vil godt lige sige noget om det, jeg var gladest for ved skolen. Det var en efterskole med faget friluftsliv. Vi lavede derfor mange udendørs aktiviteter, som en gang imellem godt kunne være en udfordring, men sejt. Eksempelvis prøvede jeg at klatre i bjerge, sejle + bo ude i skoven. En efterskole med friluftsliv vil være hensigtsmæssig for dig, hvis du er skør med at give dig selv udfordringer. Disse friluftslivsoplevelser gjorde sammenholdet på skolen meget bedre.

Er du på udkig efter en efterskole? En efterskole har alt, hvad man ønsker sig. Jeg synes, at året på efterskolen var den mest vidunderlige periode nogensinde! Min holdning er, at du skal lede efter en efterskole, såfremt et eller andet af det, du har læst her, har virket spændende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>