En efterskole – Sjælland

En efterskole; Sjælland, er vi, med adskillige forskellige former for fag. Vi er både en idrætsefterskole, Sjælland, samt en musikefterskole, Sjælland. Kunne du tænke dig at høre mere om vores efterskole, teater eller andre fag? Læs med her. Længes du efter at gå på en idrætsefterskole, Sjælland, hvorpå efterskole rejser er en grund til at du kan få erfaringer, du aldrig glemmer? På vores efterskole udgør rejser i stor grad det centrale i din hverdag, idet du faktsik ej blot oplever en fælles skiferie. Vi tager dig dertil med på to ture, og så kan du afprøve dine interesser ude i verden.

Kunne du tænke dig en idrætsefterskole, Sjælland, med dans som omdrejningspunktet i din skoleuge? Efterskole – dans udgør en oplevelsesrig sammensætning. Vores efterskole Sjælland kan tilbyde dig et oplevelsesrigt skoleår, hvor du kan afprøve et væld af forskellige dansestilarter. Samtidig får du mulighed for at opleve begivenshedsrige rejser og eventyr med efterskole – dans. Således vil du afpudse talentet for dans, såfremt du prøver et ophold på vores musikefterskole, Sjælland.

Vælger du 1 år på vores musikefterskole, Sjælland, med musik, får du nogle udmærkede lektioner. Med efterskole musik får du undervisningstimer i svær musikteori plus sangskrivning. Ydermere giver vi dig mulighed for synge i kor samt indspille sange i vores eget studie. Også her får du to rejser til steder. Dermed skaber det for dig en rammerne for givende internationale kontakter i den rigtige musikbranche. Vores efterskole teater kan du spille i fritiden. På vores efterskole er teater virkelig et af de bedste fag. Mange af vores elever, som fx har efterskole idræt, prøver det alligevel, og de elsker det.

Drømmer du om at prøve efterskole: dykning? Du har en enestående potentiel mulighed for at opnå et dykkercertifikat, som du senere kan bruge til mange dyk internationalt. Efterskole dykning er det muligt at tage med efterskole friluftsliv. For vi har her på denne efterskole friluftsliv som valgfag. Desuden har vi her på denne efterskole sejlads som en idrætslinje også. Kunne du lide at høre om vores mange valgfag og efterskole idræt? Så ring og hør mere! Det vil glæde os at fortælle om vores efterskole sejlads, efterskole rejser samt meget mere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>