En velsmagende kop kaffe kan kun komme fra en god kaffeautomat

Jeg arbejder i et bureau, hvor jeg sidder foran computeren hele arbejdsdagen. Jeg er tosset med mit job, men idet jeg tager hjem, skal jeg hjem til mit andet arbejde – mine 3 børn. Jeg er bosiddende i en skøn bolig med Frederik og vores 3 fantastiske børn på hhv. 3, 6 og 8 år. Min familie er det allerbedste, jeg ved, men det er vanskeligt at tage sig af både mit arbejde og ungerne. Ikke desto mindre sover jeg ikke så meget om natten, da min søn på 3 græder meget, det betyder, at jeg må vågne og så få ham til falde i søvn. Dette betyder, at jeg for det meste er sløv når jeg er på arbejdet, men lykkeligvis ejer vi en kaffeautomat, som jeg ikke kan leve uden.

Når jeg er ankommet på arbejde, er det jeg starter med at gøre at gå hen til kaffeautomaten og lave mig en kop kaffe. Vi har haft adskillige kaffeautomater igennem tiden, men ikke alle har været lige gode. Arbejdets splinternye kaffeautomat er den bedste vi har haft, og dermed må jeg nu erkende, at en udsøgt kop kaffe kun kommer fra en god kaffeautomat som denne.

Den koffein, der er i kaffen hjælper mig med at være frisk, men jeg er virkelig også glad for smagen i en vidunderlig kop kaffe. Jeg indtager tre kopper, når jeg er på jobbet, men når jeg er derhjemme, har jeg simpelthen ikke tiden til det. Det ærgrer mig faktisk talt meget, så dermed vil jeg gerne indtage en kop kaffe, hver gang jeg er kommet hjem fra arbejde og evt. når det er aften. Faktisk er det sådan en kaffeautomat, som vi har ovre på mit kontor, som min kone og jeg overvejer at få fat i.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>