Et erfarent vikarbureau vil være den bedste løsning til enhver arbejdsplads

Adskillige goder får I, hvis din virksomhed benytter et erfarent vikarbureau. Et professionelt vikarbureau er nemlig i de fleste brancher en enestående assistance for en virksomhed. Helt uden at spilde ressourcer på afskedigelser eller ansættelser ud fra behov, kan dit firma så let som ingenting sikre sig, at sammensætningen af medarbejderstaben konstant er lige som den skal være. At dit firma får muligheden for at regulere bemanding, som det passer i henhold til overgange med meget travlt såvel som mangel på ordrer, medfører det. Som følge deraf er et vikarbureau ofte en perfekt samarbejdsmulighed, fx i tilfælde af ferieafholdelse, langvarige sygemeldinger, sæsonbetonet arbejde osv..

Adskillige af virksomhedens ressourcer på ansættelser samt afskedigelser af medarbejdere, brugte mine nærmeste kollegaer & jeg i de to første år i jobbet, med jobbet som HR-konsulent i et mindre firma inden for forlagsbranchen. En tidligere studiekammerat, der også er personalechef i et lignende firma, fortalte om hendes velfungerende samarbejde med et professionelt vikarbureau, da jeg var ude ved et netværksmøde. I begyndelsen tog det mig på sengen, hvor mange fordele de dybest set havde opnået som et resultat af deres samarbejde med netop dette vikarbureau. Alt det man faktisk kan få hjælp til fra et vikarbureau, forundrede mig tilmed. Siden dengang har vores virksomhed fået et veludviklet samspil med det samme vikarbureau. Mange gange, hvor vores firma har haft et behov for ekstra medarbejdere i en enkelt dag eller evt. i flere måneder, har dette vikarbureau frem for alt sikret os vikarer havende evner, som matchede optimalt til det aktuelle job med det samme. At flertallet af vikarerne har været tilknyttet netop dette vikarbureau i en lang periode, er som udgangspunkt fordelene med en sådan løsning.

Et klart billede af, hvilke kandidater som har evnerne til at tilbyde os den tiltrængte vikariering, får vores vikarbureau som følge deraf. Alt papirarbejde som bl.a. lønudbetaling, indbetaling til pension mm., ordner vores vikarbureau desforuden, ifm. netop denne vikarordning, samtidig med at min virksomhed udelukkende skal indbetale en fast takst per påbegyndt time for vikarassistancen. Blot ifm. vikarordningen en gang imellem, når det spidsede til, brugte firmaet vikarbureauet i starten. Dersom mig og mine kollegaer i HR lærte dem bedre at kende, gik vi i gang med at give nogle af vores øvrige tidskrævende personaleopgaver til vikarbureauet ved projektansættelser såvel som ved faste ansættelser.

Vores virksomheds krav og kandidaterne, har vores vikarbureau kunnet aflæse særdeles succesfuldt, indikerer erfaringen. At hjælpe os med at skabe en perfekt personprofil og beskrivelse af jobindholdet i forhold til firmaets aktuelle opgaver plus behov, og på det grundlag etablere den indledende kontakt til de rette kandidater og gennemføre relevante tests af kandidaterne for vores firma, har vores vikarbureau derfor været i stand til. Desuden har vores firma haft stor glæde af den særlige Try & Hire ordning, hvor vores virksomhed efterfølgende tre måneder af vikariatet kan gå videre med at fastansætte vikaren helt uden flere udgifter til vikarbureauet.