Et solcelleanlæg omdanner solens energi til varme og el

Der er flere alternativer at vælge imellem, når man skal modtage varme plus energi til boligen. Størstedelen af Danmarks husstande modtager det fra kraft- og kraftvarmeværker og fra fjernvarmeanlæg, men der er dog kommet nogle nye, besparende og miljøvenlige muligheder. Du kan fx få en installation af varmepumper eller få et pillefyr eller et solvarmeanlæg. Og det er egentlig begyndt at blive noget, man tit ser, specielt på det vestlige Sjælland. Det er en VVS installatør, der klarer varmekilderne.

Solpaneler vil producere strøm og varme ved hjælp af energi fra solen, og det er besparende, og desuden miljøvenligt, fordi der fremstilles CO2-fri energi. Et solvarmeanlæg er siliciumplader, et panel af metal, et gitter af metal og glas foroven, hvilket en VVS installatør anbringer på taget. Dette solvarmeanlæg koster en del gysser at få bygget, dog er det omkostningsfrit efter købet plus miljøvenligt.

Du modtager varme fra jorden såfremt du får en installation af varmepumper. Det kommer til at foregå således, at en varmepumpe installation pumper varme fra jorden hen i et jordvarmeanlæg. Dette jordvarmeanlæg har hermed overdraget jordens varme ind til dit hjem. En VVS installatør klarer det hele for dig. Jordvarmeanlægget er også et billigt, miljørigtigt + CO2-frit alternativ.

Et pillefyr er et alternativ til et gas- eller oliefyr, og tillige er dette pillefyr langt bedre for miljøet plus mere prisbilligt. Igen er det en VVS installatør Vestsjælland, der ordner træpillefyret for dig, men dog skal du selv anskaffe træpiller og fyre på dit træpillefyr. Er du interesseret i enten et solcelleanlæg, en installation af varmepumper eller et træpillefyr? Få fat på en VVS installatør nu. Vi skal værne om miljøet!