Få fremstillet alu profiler til en lav pris uafhængigt af ordrens størrelse

Det stadig større fokus på at belaste miljøet mindst muligt har bevirket, at aluminiumsprofiler , http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler/, har vundet frem som et vellidt valg i adskillige brancher i løbet af de sidste 15 år. Dette er ikke mindst et resultat af, at aluminum er et metal, som er karakteriseret ved en meget høj genanvendelighed foruden adskillige kvaliteter, som reducerer energiforbruget. Det er desuden muligt at bearbejde alu profiler , http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler/, med små omkostninger og dermed til konkurrencedygtige priser uafhængigt af seriestørrelse.

Aluprofiler , http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler/, har opnået sin position som en udbredt profilløsning indenfor flere brancher af mange årsager. De betydeligste af disse grunde er, at aluminium har en utrolig lav vægtfylde samt en trækstyrke, der som regel er dobbelt så høj som på øvrige profiler. Desuden har alu profiler en god modstandsevne i forhold til korrosion såvel som en god reflektionsevne.

Som metal har aluminium en signifikant fleksibilitet, når det varmes op til 450 grader, der betyder, at det kan lade sig gøre at lave aluprofiler uden energispild uafhængigt af forædlingsmetode såvel som valg af overfladebehandling som fx pulverlakering. Med ekstruderingsteknikken kan man desuden sætte de ønskede samlemekanismer direkte ind i aluprofilet, og dermed gøre det mindre besværligt at samle. Dermed er det muligt at skræddersy aluminiumsprofiler så de passer til de krav og behov, som du har.

Hvis du vælger at få produceret aluprofiler til din virksomhed her hos os, er du garanteret en skræddersyet profilløsning. Som virksomhed lægger vi nemlig vægt på at være på forkant med branchens nyeste teknologiske fremskridt inden for udførsel af aluprofiler. Sidst men ikke mindst fremstiller vi et prøveeksemplar af dit firmas specialdesignede aluprofiler inden for en enkelt måned efter det tidspunkt, hvor du har sendt os et designforslag.