Flotte kviste med flot lyshav

Længes du efter mere plads samt mere lysindstråling i din murermestervilla eller lejlighed? Kviste er perfekte til at forhøje kvaliteten på en bolig samt bidrage til stemning i en stue med skråvægge. Vi råder over stor erfaring indenfor kviste til tage, som er afpassede det enkelte byggeprojekt, om så at angår nye huse eller fx udbedringer. Hvis vi skaber kviste til lad os sige gamle huse, prioriterer vi, at alt skal udgøre en helhed. Både med hensyn til arkitekturen, konstruktionen, materialerne samt vores fagfolks gedigne håndtering.

Kviste giver en lang række privilegier som eksempelvis et smukt indfald af lys til værelset, en større mængde gulvareal og dertil mere flademål med bedre højde i rummet. Det enkelte rum vil virke rummeligere, plus det er nemmere at regulere med inventar, eftersom det er mere simpelt at placere en lænestol, en briks eller for eksempel et skrivebord parallelt med ydervæggen. På denne måde er det muligt at indrette med en divan foruden andre former for indbo i et værelse udstyret med kvist. Typisk har man kviste i soveværelser på øverste etage i en bolig, og hvad kan være mere fantastisk end at starte dagen til et smukt lysindfald eller fx observere aftenrødens røde højlys vælte ind i værelset.

Rigtige kviste er typisk designet i bøgetræ, men vi laver altid vores tagkviste, så de passer til den enkelte villa. Tag kviste i træ er nemmere at montere på boliger af de rutinerede tømrere, foruden at der er til enhver tid hjemmel for kvalitetsarbejde. Hos os opnår du kvalitet for pengene.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>