Forsatsvinduer frem for termoruder

Uagtet at mig og min familie er vilde med vinteren, er det virkelig køligt at befinde sig i vores bolig, på grund af at det ej er blevet isoleret rigtigt, hvilket er ret irriterende. Vores vinduer trænger alle sammen til at blive udskiftet, og der er et af vores store vinduer i stuen, som er smadret. Da vores vinduer bare er bestående af een enkelt glasrude, så skal de dermed have sat forsatsvinduer i. Trods det at vores bolig med tiden er blevet nedslidt, er det egentlig skønt. F.eks. har alle vores vinduer et specifikt look, som vi faktisk godt vil fortsætte med at have. Forsatsvinduer kan designes specielt til dig ud fra dine vinduer, og det, synes jeg, er fortrinligt. Dvs. at vi kan få lavet forsatsvinduer, som er magen til de vinduer, vi har derhjemme.

Til at opnå en ordentlig isolering af gamle vinduer med kun en enkelt rude, benyttes forsatsvinduer. I ny og næ kan en del have lidt dug ifm. forsatsvinduerne. Dug formindsker udsigten samt kan indebære i fremtiden at destruere malingen plus træet ved vinduerne. Når forsatsvinduer bliver påsat korrekt, formår de at begave med en god isolering end vinduerne med termoglas. Vinduerne, som har termoglas, nedsætter sågar gennemstrømningen af lys. Muligt er det at undgå duggen ved at sikre, at det inderste vindue er lidt tættere indvendigt, end det yderste vindue er udvendigt. Derfor kan fugten, der opstår inde mellem vinduesglassene, ventileres væk af en lidt større portion udeluft. Forsatsvinduerne kan bibeholde de gamle vinduer, som mange gange er et relevant element af husets udseende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>