Giv os guides til at leje en tilpas trailer

Her eksisterer i alle situationer visse nødvendigheder, som må tages med tilvalget, dersom man kan følge de sociale konventioner. Vi bør investere i en old school trailer, har vi indset, fordi vi er blevet personificeringen af et ægtepar lige efter dansk opskrift med villa i gule sten, vovse, to børn i folkeskolealderen og et køretøj med anhængertræk.

Lige let forbliver det meste godt nok ikke. Jeg føler mig ligegodt som en elefant i et glashus i forstæderne. Om der ikke er et par af jer mere fornuftige husejere, der har et indtryk af, hvor i landet man har mulighed for at investere i en billig anhænger, som er perfekt til almindeligt brug, kunne det grundet dette blive godt at høre?

Egentlig bliver vores ønsker til traileren på ingen måde noget at skrive hjem om. Traileren skal nemlig blot anvendes til de dagligdags gøremål, som hører til at have eget hus såvel som en stor have. Til at transportere skrald & haveaffald ud på lossepladsen, menes der med dette, at vores nye trailer kan bruges til. Anhængeren skal desuden måske anvendes til en tur i IKEA efter behov.

Bare en helt kedelig trailer skal mig og fruen som det fremgår bruge. Hvilken slags anhænger, som egner sig bedst til mine og konens forventninger, kunne det ydermere være relevant at få jeres input til, i relation til en trailers kapacitet. Dermed slipper vi forhåbentlig for at gå helt galt i byen. Er det fx absolut uundværligt for os at investere i det dyreste mærke, eller kan mindre være nok, når vi køber ny trailer, og hvor finder man gode tilbud på trailere på markedet? Om vi ville være tvunget til at investere en masse penge i trailer reservedele, eller om det er rentabelt at investere i en brugt trailer, er et andet element ved køb af trailer, der er væsentligt at høre jer om?

Jeres guldkorn såvel som konkrete tips om steder, der både sælger tilbuds-trailere samt brugte trailere foruden eventuelle reservedele til trailere – skriv løs med det, så vi kan køre ud og undersøge valgmulighederne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>