Gør regnskabsføringen i din virksomhed bedre med Microsoft C5 Light som regnskabsprogram

Skal din virksomhed have et mere omfattende regnskabsprogram? Tager du en beslutning om at investere i C5 sikrer du et velfungerende økonomistyrings- og regnskabsprogram, der kan blive udvidet i takt med, at omfanget af dit firma bliver større, eftersom C5 kan udvides med særlige moduler der helt problemfrit kan justeres til en hvilken som helst udfordring i hverdagen. Af den årsag får du med C5 Light et regnskabsprogram, der indeholder alle funktionaliteter du skal bruge i den første tid og som ydermere er som skabt til at kunne imødekomme mulige behov i dit firma.

Med C5 Light som regnskabsprogram får du blandt andet et kartotek til medarbejdere såvel som et kunde- og varekartotek med plads til ca. hundrede kundeemner og trehundrede artikler. Dermed får du et økonomi- og regnskabsprogram, hvor det er muligt at udskrive individuelle adhoc-notaer, skabe såvel som holde funktioner og aktioner ved lige foruden trække forskellige data med det samme via systemet. Ydermere er det gennemskuelige interface, der indebærer at det er bekvemt at håndtere alle arbejdsopgaver i forhold til dit firmas cashflow og øvrige økonomistyring, en af de mest essentielle fordele ved Microsoft Dynamics C5.

De mange plusser ved C5 Light gør, at økonomistyringssoftwaren har vundet indpas som det danske erhvervslivs hyppigst anvendte regnskabsprogram. Det er nemlig muligt for dig at tilføje moduler til bl.a. GLS, online handel, håndtering af løn med mere til C5 Light når omfanget af opgaverne i firmaet avancerer. Med C5 Light får du dermed alt fra et regnskabsprogram uden forstyrrende dikkedarer til et komplekst økonomiprogram, som honorerer alle krav i din virksomhed.

Ønsker du at opklare, hvordan dit firma vil kunne få det bedste resultat ud af at investere i C5, når du er på udkig efter det rette regnskabsprogram? Så søg en hjælpende hånd ved et konsulentfirma, som ligger inde med ekspertisen til at tilrette C5 Light til samtlige behov i netop dit firma.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>