Har du spurgt, om din frokostleverandør køber økologisk kød engros?

På en arbejdsdag på 8 timer falder energiniveauet nemt, hvis der ikke i løbet af formiddagen serveres et veltilberedt og solidt frokostmåltid. Det er derfor væsentligt, at frokostmåltidet, som du indtager, er sund. Hvordan sikrer du dig så, at det er tilfældet? Det kan du for eksempel gøre ved at spørge, om din kantineleverandør køber økologisk kød engros.

Mange kantinebestyrere vælger dog heldigvis at handle økologisk kød engros, eftersom de også godt ved, at det er vigtigt, at de leverer sund mad. Det er af den grund ved at blive mere og mere normalt, at kantiner fx vælger at bruge økologisk pølse og lammekød.

Økologisk pølse og lammekød kommer fra dyr, der indtil slagtningstidspunktet har haft gode livsvilkår og fået mulighed for at bevæge sig. Det gør både, at kødet smager bedre, og at strukturen er bedre. Kød, der ikke kommer fra økologiske gårde er nemlig som regel mere fedtholdigt end de økologiske alternativer, idet dyrene på de ikke-økologiske farme på grund af pladsmangel ikke har samme mulighed for at bevæge sig.

Samtidig er smagen af økologisk lammekød og pølse også bedre end de billigere pendanter. Hvis din kantineleverandør køber økologisk kød engros, kan du altså vide dig sikker på, at du modtager en både frisk og lækkert frokost.

Hvis du går op i at føre en sund livsstil, bør du altså spørge, hvorvidt din kantine køber økologisk kød engros. Hvis ikke, kan du muligvis komme med et forslag. Det kan nemlig godt være, at de har ladet sig forskrække af den lidt højere pris, men mange af de gårde, som handler med økologisk kød, har faktisk lavere priser til engroskøbere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>