Hos os vil alle få de flotteste navneskilte

Til sidst kom øjeblikket endelig! Min virksomhed fik for en time siden de up to date skinnende navneskilte, vi fik købt. Selv modtog jeg to forskellige navneskilte: det ene i stål, der kan placeres foran min computer, & det andet fremstillet af plastik til at klipses på en trøje. Det blev meget perfekt, så navneskiltene virker fantastisk nydelige. At selskabet nu har fundet opskriften på lykke, ved jeg faktisk.

For virksomheden har anskaffelsen af navneskilte gjort en vild forskel. Når man har et smukt navneskilt placeret foran sig, er professionaliteten fuldstændig i vejret, kan jeg sagtens se på de ansatte, samt alting behandles en smule mere fagligt. Vi fik udover navneskilte til de ansatte foruden madskilte til vores frokostbuffet, dersom at alle egentlig er klar over, hvad de får at spise.

Navneskilte produceres tilsat magnetsystem eller nål til skjorten og en pæn fod i træ, så skiltene har mulighed for at placeres på skrivebordet, og der kan jo fås navneskilte i både plast & aluminium. At her findes ganske få muligheder, når man vælger navneskilte af metal, grundet, at de har færre designmuligheder end papir samt plast, tror en masse mennesker. Bedre metoder mht. gravering er gudskelov blevet opfundet, som forsikrer, at det gøres lige så hurtigt som at gravere på pap.

Selvom priserne godt nok forbliver mindre omstændige, når man bruger navneskilte produceret af plast samt tykt papir, giver din facade udadtil et førstehåndsindtryk hos investorer, og det må her ikke slækkes på.