Hvor eksisterer det gode med navneskilte bestående af papir?

Så kom øjeblikket omsider! Min arbejdsplads fik forleden de moderne professionelle navneskilte, selskabet fik bestilt. To typer navneskilte har jeg selv modtaget – ét i aluminium, der skal placeres foran min computer, og ét produceret af lamineret papir til at fastsættes på min t-shirt. Meget elegante er navneskiltene, og det udstråler helt sikkert professionalitet. Hermed tror jeg ganske rigtigt, at vi har fundet opskriften på fremgang.

En utrolig forskel gjorde anskaffelsen af navneskilte for firmaet. Vi kan sagtens se på de ansatte, at idet de har et fint navneskilt stående foran sig, er effektiviteten fuldstændig til tops, samt alt behandles lidt mere professionelt. Så medarbejderne faktisk får at vide, hvad i alverden de gives at spise, bestilte vi også buffetskilte til firmaets kantine.

Navneskilte laves tilsat magnetsystem eller sikkerhedsnål til uniformen og en pæn holder til skrivebordet, og der fremstilles jo navneskilte i både plastik samt rustfrit stål. At her er ganske få muligheder, når man benytter sig af navneskilte af stål, fordi de har mere begrænsede designvalg end papir eller plastik, forestiller flertallet sig. Der er glædeligvis blevet opdaget bedre måder til metalgravering, som har betydet, at det virker lige så hurtigt som at trykke på papir.

Det overordnede udseeende giver et vigtigt element hos fremtidige kunder, og denne del bør der næppe spares omkostninger på, på trods af, at omkostningerne vist bliver billigere med navneskilte af plast samt plastovertrukket pap.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>