Hvordan garanterer professionel interim management fremgang til dit firma?

Ønsker du at sørge for, at din forretning vokser, er det som udgangspunkt essentielt, at I råder over den optimale chef. Dette gælder både til hverdag og i udfordrende tider. I en omstrukturering er effektiv ledelse på alle niveauer ydermere afgørende. Som følge deraf kan Executive Search og/eller Interim management vise sig at være en optimal løsning, da det ikke altid er nemt at finde præcist den lederprofil, som er livsnødvending for jer i det konkrete tilfælde.

Er jeres firma gået i stå midt i et scenarie, hvor I har brug for en velkvalificeret chef, som formår at stå for en omfattende forandring, udvikling såvel som implementering med det samme? I det tilfælde er fordelene ved Interim management mange. Dine fordele er gældende lige meget, om der er brug for en generel leder eller en chef til fx økonomifunktionen. Dit firma er nemlig garanteret en kompetent leder, som passer til jeres behov, som kan starte så snart ansættelseskontrakten er faldet på plads, såfremt I vælger Interim management ifm rekrutteringen.

Søger jeres firma en kompetent mellem- eller topleder på permanent basis, og har I lyst til at deltage i samtlige dele af ansættelsen, bør I se nærmere på professionel Executive Search i forbindelse med rekrutteringen. Her er sammenspillet med jeres ansættelsesudvalg i fokus, mens der arbejdes med executive rekruttering på et meget højt niveau. Din virksomhed er af den årsag med i alle overvejelser fra udformningen af en jobbeskrivelse, der er heads on til udvælgelsen, hvis I investerer i et Executive Search forløb. Ydermere bliver der fulgt op flere gange om måneden inden den første tid er gået.

Tror I, at Interim management er en optimal løsning ifm reel udfordring på ledelsesfronten som jeres virksomhed kæmper med? Så tøv ikke med at forhøre jer hos en rekrutteringsvirksomhed, som har kompetencen til at få dig sikkert i mål med jagten på en ny chef. Med en partner, som har den rette kompetence er der nemlig store plusser uanset, om I er på udkig efter assistance fra en rekrutteringsvirksomhed til f.eks. Interim management og Executive Search eller noget helt andet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>