Hyr den ideelle ledelsesprofil – brug penge på Interim Management

Ønsker du at sikre, at dit firma vokser, er det vigtigt, at du ligger inde med den rigtige leder. Betydningen af en optimal leder er både gældende i hverdagen og under udfordrende tider. I en forandring eller lignende er effektiv ledelse på alle niveauer desuden væsentlig. Det er imidlertid ikke altid ligetil at udvælge lige præcis den personprofil, som er livsnødvending for virksomheden i den gældende situation. Af den årsag kan Interim management, Executive Search samt lignende former for rekruttering af ledere være en optimal investering.

Der er et hav af aktiver ved at vælge Interim management, såfremt dit firma står midt i et scenarie, hvor I har behov for en erfaren chef, der er i stand til at gennemføre en effektiv implementering af en forandringsproces med det samme. Aktiverne er gældende hvad enten du har brug for en bredt funderet ledelse på top- eller mellemniveau eller en leder med gennemslagskraft til f.eks. økonomi. Dit firma er nemlig garanteret en dygtig ledelsesprofil, der vil kunne begynde i virksomheden dagen efter, hvis I bruger penge på Interim management hos et headhuntingfirma.

Søger jeres virksomhed en kvalificeret mellem- eller topleder på fast basis, og har I behov for at deltage i samtlige dele af rekrutteringen, er der adskillige plusser ved at se nærmere på Executive Search. I denne ansættelsesproces tages der udgangspunkt i ledelsesrekruttering på et meget højt plan, og samspillet med ansættelsesudvalget i din virksomhed, er i højsædet. Dette betyder, at din virksomhed i forbindelse med Executive Search er med på sidelinjen lige fra produktionen af en personprofil, som er heads on over interviews til ansættelsen af kandidaten er aktuel. Endvidere følger rekrutteringsbureauet op flere gange om måneden i løbet af prøvetiden.

Er du overbevist om, at Executive Search er en rigtig løsning i forbindelse med konkret udfordring på ledelsesfronten i din virksomhed? Med den rette partner er der væsentlige fordele uagtet, om jeres virksomhed er på udkig efter en rekrutteringsvirksomheds hjælp til fx Executive Search eller Interim management eller en anden form for ledelsesrekruttering. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til en headhuntervirksomhed, der kan bistå jeres ansættelsesudvalg med jagten på jeres nye chef.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>