Indkøb af havehegn – smarte jeg vælger samlet

Med mine tøser lever undertegnede ud til et stk overmåde larmende boulevard og er virkelig ovenud generet over evig og altid at blive vækket larmen fra lastbiler og busser. Så det er tid til et lydhegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn,. Moi har ikke tidligere hørt om lydhegn – på nær de støjværn som er ved motorvejen. Men den slags lydhegn/havehegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn, kan man åbenbart sagtens anskaffe sig som privatperson.

Matriklens dugfriske havehegn skal ha’ et par stedsegrønne planter tæt på. På samme tid står der flere birketræer, der desuden kan give modspil til havens spritnye raftehegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn,. Spændte mig ser frem til det lydhegn og dermed at ku’ sove længe hvor der ikke er trafiklarm. Lydhegn , åh mine morgener bli’r så dejlige. Projektet havehegn påbegynder med eftersøgning af kombinationen af lydhegn og raftehegn her fra i aften. Hvis jeg er heldig kan jeg måske begynde allerede om 3-4 dage.

Jeg tænker at jeg ska’ have et lydhegn udformet ligesom et raftehegn. Dét look vurderer jeg er et rustikt og naturligt havehegn, der falder perfekt til vores stil med en lidt tilgroet have. Sådan et lydhegn kommer i en sådan størrelse således at jeg & pigerne dækker for vue’et til bilerne. På samme tid ser raftehegnet lækkert ud med sit trælook. Døtrene og mig ska’ nok blive betagede over det nye havehegn.