Jeg kan ikke lide mine grimme krøller, så jeg bruger et GHD glattejern

Jeg har krøllet, kruset og tørt hår, og jeg afskyr det! Jeg ville ønske, jeg havde længere, helt glat, fint hår eller så blot yndige krøller. Tværtimod, mit hår ser herrens ud. En af mine gode veninder, som for øvrigt har virkelig glat hår, fortalte mig for nogle dage siden om GHD glattejern. Hun bruger det selv og hun siger, at hun synes, det er allerbedste glattejern, fordi det får håret til at blive helt glat og samtidig funklende.

Jeg var i indkøbscentret med mutter den anden dag og så pludselig et GHD glattejern i en butik. Straks fik jeg fat i hende og hev hende med ind i butikken. Jeg fortalte hende, at jeg afskyede mit hår, alligevel begyndte hun kun at pludre om at jeg da ”havde smukt hår,” og at jeg havde arvet det af hende og så videre. Jeg gad ikke rigtigt høre efter. Jeg bad hende om at få et GHD glattejern, og efter nogle minutter fik jeg langt om længe overtalt hende.

Uanset hvad, så er jeg forelsket i mit splinternye GHD glattejern! Det er altså bare så godt, men det er ikke kun mig, som har den holdning. Mine veninder vil gerne låne det fra mig og de siger, at de selv vil ud at have det samme glattejern. Jeg føler mig meget smukkere med mit helt nye udseende, og selvom min mor ikke indrømmer det, så gætter jeg faktisk på, at hun som mig bedre synes om det end krøllerne.

Jeg vil virkelig anbefale jer at købe et GHD glattejern, hvis I som mig ikke synes om jeres hår.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>