Kortere & længere projektansættelse kan man sige både rosende foruden skidt om

Som det ser ud nu er der flere ting at fortælle om kortere ansættelser. En korrekt projektansættelse kan synes nyttig i adskillige situationer. Betragtet fra direktørens approach vil det være en udvej, såfremt f.eks. en af arbejdspladsens medarbejdere må på barsel, men i det tilfælde ville man måske nærmere omtale det et vikariat. Ellers kan man bruge en projektansættelse, når en organisation vil have opstartet et isoleret koncept og måske påbegyndt et helt nyt arbejdsområde. Det er dertil situationen på offentlige arbejdspladser, hvor man er ansvarlige for nogle bestemte felter, som trænger til en større grad af opmærksomhed i en given tid. Det kan fx være i forbindelse med byfornyelse, for her bliver et menneske en eller flere projektmæssigt ansat i forhold til et afgrænset område som en går eller lignende.

Særlige forretningsområder er mere oplagte når det gælder projektansættelse end andre. Byrumsarkitekter er én af dem, idet de klart nok koncentrerer sig om forskellige projekter. Hvorimod det sundhedsfaglige personale som oftest arbejder med en overvejende sikker arbejdspres over hele året. Det er ydermere tilfældet med pædagoger. Er du den anden part end arbejdsgiveren er det såvel givende & øv med projektansættelse. idet du har stået ledig længe, er det en naturlig anledning til at få en fod inden for et sted på ny, eftersom man ikke har helt så stor en mængde kandidater ved stillinger til afgrænsede projekter. Derimod fortrækker man dog selv et fast job, så folk herigennem kan planere fremad i livet fremover. Er du på udkig efter ansættelser på projektbasis, vil du sandsynligvis kunne finde det rigtige bureau.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>