Kostumefest med 80′er outfit/80′er look?

Har I ligesom jeg også set, at der er en del 80’er look som er på vej på mode igen?. Jeg finder det ganske festligt. Tænk at barndommens 80′er outfit [http://dramashop.dk/kostume/category/80erne-45/] er populært igen. Såfremt både 80’er look og 70’er look er smarte – jeg har i tirsdags lagt mærke til 70′er bukser i forretningerne. Så topper looket fra 90′erne inden for kort tid.

Jeg bli’r totalt inspireret af at skrive angående 80′er outfit og 80′er look. Ska’ jeg ikke foreslå at samle mine veninder og venner til 80′er look temafest og hvor vi alle er iklædt 80er outfit og partye til diskomusik.

Skal du bruge et 80’er outfit til 80′er festen eller såmænd bare fordi du mener, 80’er look er sejt? Man kan lede i butikker med kostumer efter 80’er outfit og parre de items du har fundet i butikken i 80’er look med accessories og tøj fra forretningerne på strøget. Der er gode muligheder for at finde gemasher og benvarmere i 80’er look til et overbevisende 80’er outfit i kædebutikker. Men udklædningsbutikker er et totalt godt sted at lynkøbe det nye 80ér outfit, i det tilfælde at du har travlt. Items i 80′er look bliver solgt til en god pris i kostumeforretningerne og udvalget er huge.