Minimer den alvorlige nedbrydning ved autoimmune sygdomme som f.eks. multipel sklerose via Interferon Beta sklerose behandling

Jeg har længe haft en påfaldende snurrende følelse i hele kroppen og ikke mindst været yderst uoplagt. Alligevel havde jeg på ingen måde forberedt mig på det altoverskyggende chok som vi fik, da lægen gav mig den frygtede diagnose. I kølvandet på masser af neurologiske undersøgelser stod det nemlig klart: jeg er bukket under for multipel sklerose, der er en af de mest skræmmende autoimmune sygdomme. I det øjeblik blevet der slået skår i vores ellers så fredelige tilværelse.

I den første tid efter, at diagnosen blev stillet, har det optaget mig meget, hvordan det vil påvirke mit arbejds – og privatliv og for vores to små piger og min mand, at jeg nu skal leve med sklerose. Har vi for eksempel stadig chancen for at tage på udlandsrejser, og vil jeg have overskud til at tumle med ungerne? Jeg er på ingen måde parat til at sige farvel til de ting. Mig og min mand har som følge deraf bestemt os for at se nærmere på mine behandlingsmuligheder.

Det, som jeg har fået at vide, er at Interferon Beta medikamentet fra Merck Serono med garanti er en af de populæreste muligheder hvis man ønsker at behandle sklerose. Det skyldes, at Interferon Beta effektivt bremser den ødelæggende demyelinisering, som autoimmune sygdomme som dissemineret sklerose medfører. Med Interferon Beta er det af den årsag i mange tilfælde muligt både at øge tiden mellem attakker og minimere deres omfang.

Her til sidst vil jeg imidlertid spørge, hvorvidt der er en derude, som ved noget om mulige bivirkninger såvel som virkning ved Interferon Beta behandling mod multipel sklerose, før jeg accepterer Merck Seronos medikament?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>