Nervøsitet for udrydning af dødsbo

For et stykke tid siden gik min far ulykkeligvis bort. Han var blevet ganske afkræftet, så jeg vidste egentlig godt, at han formentlig ikke havde lang tid tilbage . Han blev 93 år. Jeg blev dog meget sorgfuld, og jeg føler et stort savn til ham. På fredag så skal mig og min familie oprydde fars dødsbo.

Jeg tror, jeg sikkert får blandede følelser, idet jeg skal udrydde fars dødsbo. Jeg vil komme til at huske en masse vidunderlige tider, men på den anden side er jeg samtidig nervøs for, at jeg vil blive ramt af mere ulykke, end nu, idet jeg er til stede i fars dødsbo. Min onkel og jeg har talt rigtig meget sammen omkring det her på det sidste, og vi føler vist på samme måde.

Mor og far blev skilt, da jeg var 8 år . Jeg boede hos min mor, men jeg besøgte ofte min far, og det var det bedste! Han var glimrende til at lege, og det var tit gemmeleg, vi legede. Jeg er yderst begejstret for min fars hjem, så det føles forkert, at det så bare er et dødsbo, der skal udryddes. Den anden dag snakkede jeg med min familie og spurgte dem, om jeg eventuelt kunne fritages for at tage med ned i min fars dødsbo, men de fortalte, at de syntes, det var bedst, hvis jeg tog med dem.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>