Nogle anspændte uger med rekruttering, vikarbureau og outplacement, Odense

Det var en hvileløs måned her på arbejdet i Odense! Jeg har først skullet bruge outplacement i Odense, og derefter vikarbureau Odense , www.temp-team.dk, og til sidst rekruttering – Odense.

Denne måned begyndte med, at jeg var nødsaget til at afskedige en medarbejder, dette har været rimelig ubehageligt for ham og derudover også mig. Heldigvis fik vi begge gode råd af outplacement Odense , www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Outplacement.aspx, igennem hele forløbet fra begyndelsen til slutningen. Outplacement, Odense begyndte med at hjælpe mig med selve opsigelsen og derefter min medarbejder med at komme sig over det.

Allerede nogle dage efter kom en anden kollega og fortalte, at han gerne ville tage orlov og tilføjede, at jeg jo evt. kunne få kontakt til et vikarbureau – Odense. Det gjorde mig en anelse ærgerlig, for det er faktisk en af de bedste medarbejdere, jeg har. Nogle dage efter ringede jeg så til et vikarbureau i Odense, der øjeblikkeligt ville begynde på at få en erstatning for min kollega.

I torsdags gik jeg i gang med rekruttering Odense , www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Rekruttering.aspx, , fordi jeg skulle finde endnu en ny person til at arbejde for mig i stedet for den fyrede medarbejder. Jeg begyndte med rekruttering i Odense ved at danne en omhyggelig beskrivelse af arbejdet, og til sidst gik jagten i gang sammen med rekrutteringsbureauet. Jeg håber , jeg i den nærmeste fremtid finder den bedste kandidat.