Nyt skoleinventar i skolens sløjdlokaler

I næsten 5 år har jeg været skolelærer, og jeg har i et par måneder længtes efter nye skole møbler til eleverne – og faktisk samtidig i vores fysiklokaler og sløjdlokaler. Der er gudskelov for nylig blevet rekvireret nye skole møbler, desuden til hele indskolingen. Dette skoleinventar består eksempelvis af børnegarderober, en opslags tavle, en kridt tavle, et whiteboard, et nyt smartboard + skoleborde og -stole. Vi får også nyt verdenskort: skole, da det nutidige kort er så udslidt, at man snart ikke kan finde landende. Vi vil dertil få et lille køkken i klasselokalet, der består af køleskab, en mikroovn & to stålvaske; skole. Tillige kommer der en rumdeler, der skal forbedre elevernes koncentration.

Ifølge mig er det betydningsfuldt at have skoleindretning af en god kvalitet, der er lavet til at stå imod den daglige belastning på skoler – særligt i skolens sløjdlokaler & fysiklokaler. Høje krav til skole møbler skal der forekomme, særligt til skoleborde samt -stole, for møbler til skolen er nødsaget til at være både lette at bruge, holdbare plus komfortable. Skoleborde & stole er vigtigst, af den grund at eleverne sidder ved deres pladser længe af gangen. Børnegarderober er samtidig vigtige.

Noget andet vigtigt er tavler. Der kommer som sagt nye tavler, eksempelvis en kridttavle samt nyt whiteboard, men tillige også et nyt smartboard! Nu kan jeg, håber jeg da, forbedre undervisningen for eleverne. Et smartboard er et utraditionelt whiteboard, der tilkobles sin edb-maskine, hvor man skal bruge en lille pind som kridt på ”tavlen.” Det er rigtig udsøgt, dog er jeg nu trods alt glad over, at der er en opslagstavle, hvor jeg kan hænge alt muligt op, samt kridt tavle, for den må børnene godt tegne på. Jeg er endvidere begejstret over, at vi får nyt verdenskort; skole, på grund af at mine elever er glade for at modtage undervisning om hvilken verden, vi lever i, hvilket de nemmere kan ved hjælp af et bedre verdenskort; skole.

Jeg synes, det er godt, der kommer to nye stålvaske – skole, fordi så kan børnene nemmere få vasket deres beskidte hænder. De nye stålvaske: skole vil ligeledes give mine elever mere lyst til at benytte håndvaskene. Det samme gælder for børnegarderober. Den rumdeler, vi får, er jeg en smule bange for, vil gøre klassen opdelt, men en rumdeler vil jo gøre koncentrationen bedre, som er det vigtigste.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>