Påhængsmotor i optimal stand til ethvert behov

Er din påhængsmotor ramt af stop? Vi er eksperter i at klare udbedringer af din irriterende påhængsmotor eller måske levere en ny påhængsmotor. Vi sælger påhængs motorer fra mange producenter, for eksempel YAMAHA. Vi tilbyder firetakts påhængs motorer /m styrke fra 2,5-350. Såfremt man holder af både og sejlads, er det vigtigt at eje en kvalitets påhængsmotor, så grejet er klaret. For selvom vi udfører reparationsarbejde af defekte både + motorer i en fart, er det unægtelig en hæmsko at skulle vente på. Vi sælger en stærk påhængsmotor, som er optimal til hastiged, idet du udfolder dig på vandskisport. Har du modsat kun en beskeden pram eller en sejlbåd, du vil hjælpe på vej i blikstille vejr, kan du få en ideel påhængsmotor hos os med begrænsede hestekræfter. Herigennem leverer vi til dig en optimal påhængsmotor til netop dit behov og du spilder ikke økonomisk overflødige beløb på en alt for kostbar påhængsmotor, som du overhovedet ikke har behov for.

Søfart er uovertruffent. Man er udendørs i friluftslivet og i skøn natur, og Danmark er faktisk omkranset af farvand. Med en god påhængsmotor til båden er det en perfekt adspredelse når du skal ud i båden. Ydermere undgår du angst for at rammes af bådens bom i knolden, såsnart du ikke har et rigtig sejl. Det er fedt at kaste sig ud i sejlerferier om sommeren i det danske øhav, så snart man har købt og sat en kraftfuld påhængsmotor påsat sin sejlbåd. Fidusen er at have tilstrækkeligt med power og en kvalitets 4-takst motor fra mærket YAMAHA eller evt et anderledes solidt brand. Du kan også skaffe dig det nødvendige udstyr til båden i vores butik til vand adventure og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>