Pillefyr forbliver fantastisk

Det var problematisk at opspore noget sted, hvor der egentlig fandtes pålidelig info, mens jeg funderede på at skifte til et pillefyr. Da de jo har som mål at sælge og derfor tit giver partisk rådgivning, er den fornuftigste beslutning ej altid at spørge en sælger.

At tale med folk, der kender til både vanskeligheder samt gevinster dersom at de selv ejer pillefyr, bliver helt sikkert det bedste valg. Hvorvidt man vitterligt har mulighed for at tjene penge, var den ting, som interesserede mig primært omkring et pillefyr. Faktisk var der her aldrig tvivl – i forhold til olie bliver piller meget mindre dyrt. Du indtjener sammenlignet med solcelleanlæg og jordvarme nemt penge i samme størrelse som din investering, sådan at købet hurtigt bliver tjent ind.

I spørgsmålet omkring miljø & udledning af giftstoffer, så forbliver forbrug af træpiller, som er lavet af tiloversblevne savspåner fra savværker, mere naturvenligt til sammenligning med olie, samt et pillefyr betragtes som renere sammenlignet med et oliefyr. I forhold til elektrisk varme eller naturgas forekommer her helt klart en smule større arbejde, hvis man har et pillefyr. Tungt & svinende slæb kan dette sagtens være, da du selv bliver tvunget til at hælde piller i. Dit pillefyr bør derudover renses for aske og rengøres nogle gange.

En del synes derimod, at en smule arbejde ej kan opveje en indtjening på adskillige tusinde kr. pr. år.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>