Postmixanlæg med velsmagende sodavand

I mandags fik vi nye terminaler på mit arbejde, der er på et spisested i Århus. Eksempelvis har vi fået en touchterminal + en ny dankortterminal, og vi har endvidere fået et postmixanlæg. Selvfølgelig må jeg lige blive oplært i at bruge den nye touchterminal, men tillige virker den yderst god. Jeg er glad for, at vi har fået en ny dankortterminal, på grund af at det tog for lang tid med den anden , hvilket generede mig samt cafeens kunder.

Jeg kom faktisk med den ide, at vi muligvis skulle anskaffe et postmixanlæg. Jeg synes, det er rigtig cool at have sådan et anlæg, og det synes mine kollegaer også, og endda min chef. Det virker også som om, at kunderne er glade for det. Der er flere forskellige sodavand i det smarte postmixanlæg, og de fleste kunder vælger Faxe Kondi. Idet der er pause, må man få et glas omkostningsfrit sodavand eller lignende fra anlægget, og jeg tager næsten altid Fanta.

Det er min holdning, at det går hurtigere at ekspedere vores kunder med disse nye hjælpemidler, end forinden. Cafeens kunder giver mig deres bestilling af mad, og jeg taster det raskt ind på cafeens touchterminal, vores dankortterminal virker optimalt, og dertil sørger kunderne selv for at tappe drikkevarer fra postmixanlægget. Bedre bliver det ganske enkelt ikke. Jeg er mere glad for at komme på job nu end tidligere, fordi det nu går meget mere hurtigt, og dermed bliver køen ej lige så lang.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>