Rekruttering Aalborg – Søg hjælp til at finde de kompetente kandidater

Rekruttering Aalborg {www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP6&ID=81}

”Vi har samarbejdet med et professionelt rekrutteringsbureau, og det har sikret vores virksomhed den bedste rådgivning, forretningsudvikling og sparring, dygtige kandidater at vælge mellem og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret på egen hånd”, beskriver Anders Louu, adm. direktør i Tislev Management, der ganske enkelt fandt firmaet ved at google ”rekruttering Aalborg”.

Rekruttering Viborg {www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP171&ID=81}

”K&I Arkitekter er en tegnestue med vækst, og de sidste 3 år er vi groet fra 7 til over 30 medarbejdere. Af den årsag har vi haft brug for de mest kompetente medarbejdere, så vi kunne holde trit med rækken af options. Jeg kan bestemt anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med at finde den bedste. De kan oven i hatten assistere, hvis du ønsker ekstra hænder ved sygdom, travlhed eller ferie”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Viborg.

Rekruttering Kolding {www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP167&ID=81}

” Vi har flere gange hos Pape Industriudvikling A/S gjort brug af et professionelt bureau til rekruttering Kolding. Vi får en seriøs og grundig support, der er hurtig og vælger virksomheden den den mest kompetente kollega. Vi bidrager med et oplæg, og så finder bureauet de beste kandidater, som vi så i fællesskab træffer og vurderer. Vi slipper for at skulle printe og læse utallige mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får hjælp til at beskrive og ansætte den rette kandidat. De ordner ganske simpelt alt det praktiske”, fortæller HR-chef Hans Peter Klingt. Rekruttering Kolding fandt han ganske simpelt ved at google ”rekruttering Kolding”

Rekruttering Kolding, rekruttering Aalborg, rekruttering Viborg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du jobsøgende og mangler flere kvalifikationer på Cv’et? Så skal du overveje at få et godt job ved at registrere dig ved et rekrutteringsbureau. Hos sådan et sted kan du sikkert finde projektansættelser og teste dig i forskellige korte ansættelser – eller finde det trygge, faste job.