Rekruttering Horsens – Få hjælp til at finde de de mest kvalificerede kandidater

Rekruttering Horsens

”Vores samarbejde med et dygtigt bureau har givet os de bedste kandidater at vælge mellem, optimal forretningsudvikling, sparring og rådgivning og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, marketingchef i Tislev Management, der ganske enkelt googlede ”rekruttering Horsens” og opdagede bureauet.

Rekruttering Herning

”Vi har flere gange gjort brug af et professionelt bureau til rekruttering Herning hos Holm Industriudvikling A/S. Vi får en seriøs og grundig support, der sparer os tid og vælger virksomheden den den mest kompetente medarbejder. Vi kommer i første omgang med et oplæg, og så finder de et udvalg af kandidater, som vi så sammen ser og vurderer. Dermed undgår vi at skulle printe og læse utallige mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får rådgivning til at belyse og udvælge den rette kandidat. Vikarbureauet fikser ganske simpelt alt det praktiske”, fortæller administrerende direktør Jesper Klingt. Rekruttering Herning fandt han enkelt ved at google ”rekruttering Herning”

Rekruttering Holstebro

”K&A&P Arkitekter er en virksomhed med vækst, og de sidste 4 år er vi vokset fra 6 til over 25 kolleger. Vi har haft brug for de mest kvalificerede kolleger, så vi kunne følge med alle vores byggerier. Jeg kan helt bestemt anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med rekrutteringen. Bureauet kan endvidere hjælpe, hvis du ønsker vikarer ved travlhed, ferie eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du ledig og trænger til flere kvalifikationer på Cv’et? Så må du da overveje at få arbejde ved at registrere dig hos et rekrutteringsbureau. Hos sådan et sted kan du muligvis finde projektansættelser og prøve dig selv af i varierede kortere ansættelser – eller finde det faste trygge job.