Sminke + kostumer til de to døtre

De to forventningsfulde tøser skal klædes ud i børnehaven om tre dage, så jeg foreslog at lave de sjove kostumer, som de skal have på & købe sminke. Jeg er meget stresset for tiden, men hvilken moder siger nej til at kreere sine plagende tøsers kostumer? Netop derfor var jeg på hovedgaden for nylig, i begyndelsen i en kostumebutik, fordi jeg skulle skaffe nogle rekvisitter, og så i stof- samt materialeforretningen. De havde en del nyttigt tilbehør eksempelvis teatersminke. Jeg startede med at kigge på kostumer, bare for at blive inspireret. De havde kostumer i lange baner, og mange skønne at vælge imellem var der. Jeg tænkte alvorligt talt på at købe nogle, men jeg har jo som sagt givet mine døtre mit ord på, at jeg selv vil lave kostumerne. Efter det, gik jeg hen for at se på sminke, og ligeledes her var der et bredt udvalg. Nu købte jeg teatersminke til ca. 170 d.kr., men jeg tror til gengæld, at mine tøser vil blive ret glade for sminken. Jeg gik hjem for at begynde på at sy mine to tøsers kostumer, da jeg havde valgt stof, som jeg kunne bruge til kostumerne. Henrykte var de, idet de opdagede, at de skulle være prinsesser. Jeg ser frem til at se pigerne i deres kostumer, når de er færdige. Jeg lovede for resten tøserne at være i børnehaven, når de skal være udklædt. Dermed kan jeg også lige ”prale” med, at det er mig, der har kreeret prinsessekostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>