Solpaneler & excellente priser

En solfanger giver elektricitet ved hjælp af solenergi. Dette kaldes en effekt af fotoelektricitet. Solceller er fremstillet af plader af silicium, som er et elektrisk ledende stof, et metalpanel, et metalgitter samt glas, der beskytter pladerne. Solcellerne bliver lagt i felter oppe på taget. Solpaneler er fordelagtige for ikke kun pengepungen, men derudover miljøet. Solceller priser bliver desuden lavere og lavere år for år.

Man sparer temmelig mange gysser ved at have solpaneler. Gode solfangeranlæg, priser som er prisbillige samt kvalificeret rådgivning – det er noget vi kan tilbyde. Vi sælger solpaneler i prima kvalitet med ydelse på maks omkring de 6990 KWh på et år. Vi står på spring til at vejlede om hvilken slags foruden kapacitet på en solfanger, der er bedst til det enkelte hus. Således indkredser vi dertil den bedste udvej med solenergi i forhold til solcelleanlæg priser til dig.

Solpaneler er dyrt at modtage, men faktisk er el gratis hele livet. Grundet det er et solcelleanlæg en yderst god investering. Vi køber solpaneler i tysk kvalitet og forhandler i direkte linje til slutbrugere. Derved kommer der ingen mellemled til at hæve salgsprisen, hvorfor vi kan fremlægge et solcellepanel til konkurrencedygtige og fair priser. Endvidere vil du fastsætte elektricitetsprisen tredive år frem ved brug af et solcellepanel.

Vil du undgå opstigende regninger på el plus, at du giver din bolig den mest bæredygtige energi? Med en solfanger er du sikret, at du ikke kontribuerer til kuldioxid-udledning eller belæsser vores klima på andre måder. Du kan få chancen for at lagre din el på elektricitetsnettet via den såkaldte Nettoafregningsordning. Vi giver dig egentlig en mulighed for allerede at eje den energi, der er behov for i de kommende år, og i praksis vil boligens elmåler komme til at tælle baglæns, når du laver mere elektricitet, end huset forbruger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>