Store trailerkørekort plus det hele, man behøver at have tjek på

Trailerkørekort er et område, der vedkommer virkeligt mange folk. Vi har betydningsfulde reglementer i relation til trailerkørekort. Reglerne i forhold til kørekort til trailer drejer sig om akminedelige biler + kassevogne m. en legal helhedsvægt op til 3.499 kilogram, i forbindelse m. forskellige påhængstyper med en tilladt vægt langt over syvhundredeog halvtreds kilogram. Hvis du ejer et normalt førerbevis, må du køre med en trailer med en samlet vægt på mere end 750 kg. Der er adskillige praktiske kvaliteter ved at få et godt trailerkørekort. No probs ved at hægte en hvilken som helst trailer på krogen på bilen, så man ikke behøver køre frem og tilbage igen og igen med haveaffald til lossepladsen, lige som man skal med den helt almindelige og ret lille trailer. Man kan virkelig blive meget efterspugt blandt vennerne, når man har kørekort til at køre med en stor trailer. Fx såfremt bekendte står midt i en flytning, kan man slippe med kun at køer en gang. Dertil kan man køre med en kæmpe campingvogn, hvis man skal på ferie som campist. Så der er virkelig vildt mange fortrin.

Savner du et trailerkørekort i forlængelse af jobbet, eller er det derimod på fritidsplan? Du kan have en lang række af forskellige årsager til at man har brug for trailer eller anden anhænger. På hobbyplanet kan anhængertypen eksempelvis være en hestetrailer, man har behov for at køre med. I så fald vil du kunne være chauffør med hestetrailer. Såfremt totalvægten for bil og hestetrailer er over 3500 kg, er det nødvendigt, at man har et særligt kørekort – også kaldet et såkaldt b/e kørekort / trailerkørekort. Det er i den grad vigtigt med praktisk erfaring i at køre med en omfattende trailer. Man skal indlære lige bakning og omkring hjørner med trailer og hest. Den erfaring får du i den praktiske undervisning samt dels med trailer-teori forbundet med at tage trailerkørekort. Vil det være ideelt i din situation at anvende anhænger? Da er det blot med at vælge en rigtig god køreskole og starte med at erhverve sig et trailerkørekort. Således vil du i tilgift eksempelvis udbygge dit firma, når du bl.a. er selvstændig i byggebranchen, og det kan være du vil kunne begejstre naboer samt den nærmeste familie når du har fri.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>