Tim Holtz, Clear stamps & Spellbinders danner utallige muligheder

Sysler med scrap har et utal af udfoldelsesmuligheder, hvilke jeg på denne blog vil fortælle om. Måske du sådan set leder efter de helt særlige Magnolia stempler? Og her vil du kunne vælge mellem mere end 150 bundforskellige Magnolia stamps. Ydermere er pennen Promarker er rigtig god til et utal af formål. Promarker-penne vil være fantastiske i relation til at farvelægge de forskellig motiver på dine stempler. Her kan du tilmed få et behov for pyntebånd, og inden for bånd er der på same måde et stort udvalg. Inden for pyntebånd findes der en helt masse lige fra blondekanter og kulørte border til bomuldsbånd som har bl.a. striber eller what ever, man overhovedet har fantasi til at forestille sig i virkelig mange farvepigmenter.

Er du tosset med scrap bog plus lejlighedskort, bør man desuden påtænke Quickutz. Det er muligt at vælge mellem det store produktsortiment fra Quickutz og her købe akkurat det materiale, man mangler i en webshop. Hvilket også er aktuelt med Rubber stamps, plus at så snart man udpakker de enkelte amonterede Rubber Stamps, er de enkle at benytte. DaDermed bliver der derudover behov for scrapbook papir i et utal af uensartede nuancer. Til alt held er det lige til at finde produktet mellem et gigantisk udvalg af scrapbook papir. Det brede produktudvalg i farver, faconer samt materialer når det gælder scrapbook papir gør det let for dig at udføre en både smuk samt enestående scrapbog for fx bryllup.

Scrapproducenten Tim Holtz udgør en af de bedste leverandører af revolutionerende stempelvæske foruden prægningsmaterialer. Du kan få alle mulige malinger og dertil forskellige pynteting foruden mærkesedler som er fine at pynte med fra Tim Holtz. Investerer du i godt udstyr fra Spellbinders, er kort blot en fisk i havet af de genstande, du så fremover selv kan fabrikere, hvilket gør at kortene bliver fuldstændigt sjældne. Man anbefaler dertil stansemaskinen fra Spellbinders. Har du Clear Stamps får du et utrolig knivskarpt resultat, idet man takket være en klar akrylsklod vil kunne se akkurat hvor på kartonen, du sætter det enkelte motiv. Ydermere kommer der til at være den glæde ved Clear Stamps produkternee, at disse stort set ej fylder noget. Jeg håber, at alle nu er endt med at være kyndigere i forhold til scrap.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>