Uafhængigt af om du kan lide højskole musik, højskole kunst eller højskole journalistik, er et år på højskole et skoleår, du for altid vil erindre

Bagefter 9. klasse oplever mange teenagere, at de ej bliver helt forberedt til stx. Det kan forklares ved, at de ikke er voksne nok, samt at de ej ved, hvad for en uddannelse, de ønsker at tage. At tildele et skoleår med formålet at udvikle selvstændighed plus udforske store interesser, vil blive enormt nyttigt & kompetenceudviklende. En let metode, at gøre dette på, kan være at have et år på højskole [odderhojskole.dk/forside]. Chancen for at se flere fag end 9. klasse tilbyder, får man, oveni at teenagerne hermed prøver et år uden sine forældre, en ting der giver modenhed plus selvtillid.

Hvorvidt dette virker som det, man får lyst til at anvende resten af livet på, bør man med et højskoleophold [odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/bredde-og-fordybelse] finde ud af, og benytte hele året på at undersøge denne interesse, hvis man f.eks. bliver vild med højskole musik [odderhojskole.dk/lange-kurser/musik-sang-dans/musik-sang-dans]. Vores højskole har både sammenspil, instrumental undervisning plus undervisning i produktion af musik, så højskolen har fag til enhver smag. Det samme gælder, såfremt din kærlighed er i området højskole kunst. Her på stedet vil vi undervise i hvad som helst fra billedkunst samt modeltegning til web-design og kunsthistorie. Højskole journalistik er du eventuelt mere til? Så vil et ophold, i hvilket du får en smag for faget, med sikkerhed hjælpe med at finde ud af, hvorvidt dette skal være din fremtidige karriere. Al slags politik plus debat, hvilket klæder dig på til en karriere i det moderne samfund, lægger vores højskole opmærksomhed på.