Udklædningskonkurrence i børnehaven, hvilket er lig med kostumer samt parykker

På tirsdag skal de to smukke døtre til udklædningskonkurrence i børnehaven, og de vil gerne have, at jeg syr nogle flotte kostumer. Jeg er rigtig stresset for tiden, men hvilken en moder vil ikke designe sine plagende pigers kostumer? Derfor tog jeg på gågaden i forgårs, først i kostumeshoppen, for jeg var nødsaget til at skaffe noget udstyr, og derefter i stofforretningen. De havde en del godt udstyr = masker, hatte, parykker, sminke, etc.

Kostumer begyndte jeg med at se på, bare for at få inspiration. En masse kostumer havde de, og der var mange gode iblandt. Jeg spekulerede reelt på, om jeg skulle købe nogle, men jeg har jo som sagt givet mine to piger mit ord på, at jeg selv laver dem. Efterfølgende gik jeg hen for at se på parykker plus masker, og ligeledes her havde de mange produkter. Nu købte jeg to masker, med hhv. en kat & mus og derudover noget, der mindede om parykker med katte- og museører på.

Da jeg havde været inde i stofforretningen og købt noget anvendeligt, tog jeg hjem og gik i gang med at sy tøsernes kostumer. Tilfredse blev de, idet de regnede ud, at de skulle klædes ud som mus plus kat. Selvfølgelig skulle storesøster være en kat – og lillesøster musen. Jeg kan ikke vente med at få tøserne at se i deres kostumer, idet de er færdiglavede. Jeg har desuden lovet tøserne at tage med dem ned i deres børnehave, når de skal have deres kostumer på. Desuden kan jeg samtidig lige prale af, at jeg selv har designet muse- & kattekostumet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>