Understøt din kommunikation med unikke fotos fra en fotograf Århus

Har du brug for pressefotografer, som evner at tage billeder, som der er unikke? Vi har på 20 år udviklet & afpudset en enestående fotografisk stil. Stilen bygger på symptomatiske træk fra det billedjournalistiske spicet op med et lille twist, der medvirker til, at vores fotografier hver gang evner at overraske foruden virkeliggøre individuelle historier. Vi giver således pressefotos med karakter & personlighed.

Spil sammen med en kompetent fotograf i Århus med en meget bred kompetence

Med uddannelse som freelance fotograf og pressefotografer er vores fotografiske stil hovedsageligt journalistpræget. Gennem de forløbne år har vi faktisk udvidet vores jobliste, så vi i dag desuden giver fotografier til varierende marketing- og kommunikationsopgaver. Som pressefotografer i Århus leverer vi faktisk billeder til alt fra medier som medlemsblade og månedsblade til brochurer og web.

En pressefotograf og en dygtig billedjournalist, der rykker dine tarv hen som midtpunkt

Idet du har en fotograf fra os, oplever du en dynamisk samarbejdsmakker, der sætter sig ind i dine særlige krav. Efter hvilke typer af fotos, du står og mangler, fotograferer vi 100 % i de settings, som vil forårsage det allerbedste billede. Af denne grund løser vores fotojournalister både billedordrer i vores eget atelier og on location forskellige steder i det danske land eller faktisk i det øvrige af verden. Den ikoniske linje er hovedsageligt journalistpræget hos vores gode fotojournalist og fotograf Århus. Derudover præsenterer vi informative fotos samt fotos inden for marketing og kommunikation. En typisk opgave kan spænde over pressebilleder til kundeblade og hjemmesider.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>